Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

AVUI POT SER UN GRAN DIA

toniroig | 08 Juny, 2005 08:57 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

“Hoy puede ser un gran día” cantava, i canta –per molts anys- Serrat. Avui la FSM i el PSIB presenten el projecte “Palma x Palma + Ciutat”. Avui pot ser un gran dia per a un nou futur a partir de 2007. I avui és el dia que he triat per a posar en marxa aquest ‘bloc’. Feia estona que li donava voltes. Per què no aprofitar les noves tecnologies per arribar directament a la ciutadania sense intermediaris, en versió original? A partir d’ara intentaré donar la meva visió, subjectiva i personal, del que passa a Palma, al carrer i a l’Ajuntament. La periodicitat serà quan tengui alguna cosa que dir, i procuraré dir-ho en no més de cinc línies per que tampoc és necessari fer cada dia una tesi doctoral. Només vos vull contar el meu punt de vista. Mos veim, a partir d’ara, aquí.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb