Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

ÉS PALMA UNA CAPITAL DE L’EUROREGIÓ ?

toniroig | 09 Juny, 2005 09:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En un món i una societat organitzada en xarxa, els nodes són fonamentals. Per això els governs territorials dinàmics s’integren en xarxes i intenten formar nodes (o grups de pressió). Pasqual Maragall, quan era batle de Barcelona impulsà la Xarxa de Ciutats C-6 i ara, com a president de la Generalitat ha posat en marxa l’Euroregió Pirineus-Mediterrània. Desprès d’un posicionament cavernícola de ‘Mariano y cierra España’ Jaume Matas es rendí a l’evidència i decidí integrar oficialment Balears on la geografia socioeconòmica l’ha situada: l’Euroregió Pirineus-Mediterrània. Avui està previst que Matas inauguri unes jornades sobre l’Euroregió organitzades pel Consell Economic i Social. De l’any 91 ençà funciona la Xarxa de Ciutats C-6. Ho sap la senyora Cirer?. Li demanarem a la propera Comissió Informativa.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb