Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Rambla de Ses Vies / Born de Fora Porta

toniroig | 10 Juny, 2005 09:58 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Palma és una ciutat que perd oportunitats, que camina cap enrera, com els crancs. El Parc de les Estacions ha estat un projecte fracassat, amb 9 milions d’euros tirats a la mar. Improvisació, preses, reconstruccions i eleccions hi ha deixat la seva empremta. Ara l’Ajuntament topa per segona vegada amb la mateixa pedra convertint el que hauria de ser un boulevard de connexió del centre amb la perifèria, de la plaça d’Espanya amb els barris, en una nova via d’entrada de cotxes al centre de la ciutat. Jacint Verdaguer hauria d’esdevenir la nova Rambla, el nou Born del segle XXI. Això passaria en una ciutat que donàs prioritat a les persones front als cotxes. Mentre tant, a Palma, Catalina, com dèiem amb el Parc de la Mar, cal continuar cridant, Parc Sí, Cotxing No.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb