Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Els PCs són màquines d'escriure.

toniroig | 11 Juny, 2005 04:41 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Els PCs són unes excel•lents màquines d’escriure: pots esborrar sense tippex. Aquesta és la cultura informàtica dominant a l’ajuntament de Palma. No fa gaire que es disposa d’un servei de correu electrònic per a tots els departaments. Jo vaig haver de deixar d’utilitzar-lo; ningú me contestava. El funcionament habitual dels òrgans de govern són expedients que circulen en caramulls de fotocòpies i més fotocòpies. La màxima sofisticació és enviar-se un disquet, dins un sobre, a través d’un ordenança. Internet i intranet es consideren sinònims i, total, ja tenen "moltes pàgines web",... sí, en un plenari vaig instar a que és milloràs la pàgina web de l’ajuntament, i el responsable, que manava i mana molt, encara que ara està a una Conselleria, em va dir: "-usted, como siempre, no se entera, señor Roig. No tenemos una pàgina, tenemos más de quinientas" mostrant-me un caramull de folis on hi havia impresa tota la web municipal en un dossier que li havia preparat el personal de l'IMI per a justificar la molta feina de l’equip de govern. Ara diuen que fan un 'Pla de Modernització' (¿?), esper i desig que passin de la primera lliçó: on per encendre, off per apagar.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb