Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Palau de Congressos, La Seu plena d'ous.

toniroig | 20 Juny, 2005 10:22 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Amb un innecessari retràs s'ha aprovat, a la fí, un projecte de Palau de Congressos. Molt bé. Ara diuen que servirà per a 'bodas, bautizos y comuniones'. Més bé encara. El poden inaugurar als sons d'España Cañí. Res que dir de l'autor del projecte ni del projecte en si. Tots els projectes són discutibles i tots tenen coses bones i altres no tan bones.

El que ens preocupa és la gestió municipal de la qüestió. La batlessa està obsessionada en 'ser diferent' de Fageda en la gestió de la ciutat i això la du a improvisar, a funcionar a cop d’ocurrència. Un dia decideix traslladar l’Hospital de Son Dureta a La Real, l’altre dur el Recinte Firal a Son Ferriol, l’altre posar el Palau de Congressos a primera línia,... Què passa? Que els projectes se retarden, no hi ha visió global de ciutat ni cohesió territorial i es crea una absoluta inseguretat a qualsevol col·lectiu implicat que no sap mai a què s’ha d’atendre per què constantment se li canvien les regles del joc.

El Palau de Congressos no està en el millor lloc, el Palau de Congressos havia de servir de motor dinamitzador del Polígon de Llevant i la seva zona d’influència; no hi ha cap necessitat de canviar l’sky-line de Palma competint amb La Seu o el Castell de Bellver. A més a més, en tot això s’ha amagat la veritable atrocitat que se consumarà al Polígon de GESA: una murada de ciment en primera línia de la mar on podria haver-hi la continuitat del Parc de les Estacions,...

Mentre tant, Palau de Congressos, La Seu plena d’ous, però quans anys hauran de passar per a que si pugui fer el primer congrés? Si s’hagués seguit el projecte Fageda (qui m’hauria de dir que hauria de sortir a defensar una actuació d’aquest batle front al seu propi partit) les obres estarien a punt d’acabar.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb