Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Què passa a la Policia Local?

toniroig | 21 Juny, 2005 10:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Com es possible que se cremi una moto dins el quarter de Sant Ferran i no se sapi molt bé com ha estat?, com és possible que se parli d’una vaga de ‘bolis caiguts’, de no posar multes, i el govern municipal necessiti mesos per avaluar la seva incidència?, com és possible que la batlessa demani al delegat del Govern que li identifiqui als funcionaris que es van manifestar davant Sa Llotja, fora del seu horari laboral?, com és possible que s’anomeni director d’àrea a un sergent i només duri dos mesos?...

La Policia Local té mala ferida, molt mala ferida. Hi ha mal ambient. Quan el PP arribà a l’Ajuntament deia que la policia era el seu projecte estrella; més que estrella és un projecte estrellat. Molts de canvis, molta indecisió, massa girs de cent vuitanta graus i una plantilla desmotivada i desorientada. El PP no sap que fer amb la Policia Local. Jo tenc una proposta, donar prioritat als barris, a la policia més propera, a la policia comunitària, a la policia inmediata: posar en marxa una veritable policia de barri que amb 217 efectius arribi a tots els barris, a tots els racons de la nostra ciutat. Mentre tant, per què deu ser que, segons diuen, un dels objectius de l’ex-coordinador fos que els membres de la junta de comandaments compleixin el seu horari?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb