Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Cirer, la batlessa fotofílica.

toniroig | 27 Juliol, 2005 12:22 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No, no és Mortadelo. Malgrat un dia faci de ciclista i l’altre es tiri per un tobogan és ella, la batlessa de tots. També la teva i la meva. Que les rodes de premsa s’hagin convertit en un plató de televisió –avui anam en tren, ahir vam inaugurar una parada de metro virtual- tampoc és novetat. Els plenaris de l’Ajuntament fa estona que ho son. No desmereixen gens cap programa de tertúlies del cor, amb les dosis de insults i insuls corresponents i també la superficialitat de rigor.

Aquesta tendència, latent en una afeccionada al rebosillo, s’ha accentuat desprès del Debat de la Ciutat. Allà tot l’equip de govern es topà amb l’evidència d’haver consumit més de la meitat del seu mandat sense haver fet res. Per això els hi ha entrat la fotofília compulsiva, encara que sigui inaugurant una depuradora per tercera vegada. 15 x 15 fotos.

Supòs que la part desconeguda del seu famós 15 regidors x 15 propostes amagava el 15 regidors x 15 fotos. Les propostes és evident –ho podeu veure a articles anteriors- que són absurdes i ridícules. Les fotos, per ara, també.

Al proper plenari presentam més de 100 preguntes per intentar separar la palla del gra encara que, fins ara, només hem trobat palla.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb