Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La Palma del PP, la ciutat de Cirer.

toniroig | 15 Juliol, 2005 11:26 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Que Palma amb el PP s'ha convertit en una ciutat carca, rància i avorrida és una anàlisi compartida cada cop per més persones. Una ciutat que perd oportunitats i que no es projecta cap al futur però, sobre tot, que no fa un tractament eficient dels impostos, cada vegada més que cobra a la ciutadania, oferint a canvi, cada vegada menys serveis.

Amb motiu del Debat de la Ciutat vaig preparar un PowerPoint que vos adjunt per si és del vostre interès. És la meva visió subjectiva del moment actual que viu Palma i una anàlisi de la política que està desenvolupant l'Ajuntament. És un document simple, de síntesi, per tant, el meu correu electrònic, igual que la secció 'comentaris', estan a la vostra disposició.

PALMA2005debat.zip

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb