Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Remodelació del govern municipal

toniroig | 24 Agost, 2005 11:05 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Sembla que un dia d'aquests la batlessa anunciarà el que ja hem llegit a la premsa: la policia local no funciona i es rellevarà a la seva responsable. El diagnòstic és correcte; la policia fa estona que no funciona i a la fi la batlessa se n'ha assebentat. L'interrogant és saber per què ha esperat tant. Té afició la batlessa a deixar que els temes es podreixin, la qual cosa no fa més que complicar-li la vida a ella i retrassar de manera innecessària les solucions que necessita la ciutadania.

És una cagadubtes? -dit amb tot respecte i demanant perdò per l'escatològic, però és l'única paraula que se m'ocorre per a definir el concepte-. No ho sé però, al manco, ho sembla. Si el tema ha botat als mitjans de comunicació -i aquest és un altra problema, de lleialtat dels propis, que té la batlessa, per què no el talla d'arrel confirmant o desmentint la situació però, sobretot, impedint que es podreixi.

No es pot tenir al senyor Araujo provisional a Cultura o a la senyora Bennàssar provisional a Turisme; o a l'Àrea de Manteniment sense responsable polític (donam per bones les explicacions de la senyora Arregui). La batlessa té l'obligació de tallar-ho ja. Signar els Decrets dels canvis que consideri necessaris i convocar a la Junta de Portaveus per explicar-los. Crec que no és demanar massa, encara que posats a demanar si que li agrairiem que no desvestesqui un sant per vestir-ne un altra.

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb