Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La Real: No hi vagis, Catalina

toniroig | 08 Agost, 2005 09:31 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Un any més les festes de Sant Bernat. Un any més el prior de La Real t'ha demanat seny, Catalina. Ara ja has demostrat que ets una valenta dona; que no tens por d'anar enrevoltada d'assessors i protegida per un cordó policial a visitar un barri de la ciutat que ets batlessa (de tots, Catalina?). No calen més provocacions. Saps que la teva presència crearà tensió gratuïta i innecessària. Què vols demostrar? Que ets capaç de passar enrevoltada de policia?. Que no t'arrues?. Tens la possibilitat de ser generosa, de ser la batlessa de tots i de totes. Saps que la teva presència crearà problemes, saps que crearàs tensions. És necessari?, jo crec que no. Ja hi aniràs a posar una placa que digui: "Això era part del nostre patrimoni cultural i natural. Jo, batlessa, el vaig destruïr posant-hi un hospital que tenia altres alternatives". Mentre tant, dia 19, no hi vagis, Catalina. Rebaixa, tu que pots, la crispació.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb