Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Tanta sort que no hi havia crisi

toniroig | 29 Setembre, 2005 08:58 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Per primera vegada puc escriure directament des del plenari de Cort. Això donarà més agilitat a aquest bloc. La informació podrà ser quasi on-line. Escric des del plenari pràcticament desprès d'haver demanat, sense obtenir cap tipus de resposta, com per altra banda és habitual, explicacions a la batlessa sobre els canvis de govern muncipal dels que donava compte.

26 canvis ha presentat avui la batlessa; canvis per a la remodelació de govern derivada de la crisi que suposà la sortida de dues regidores (Jiménez i Arregui) i que ha implicat 26 reorganitzacions a Cort. Tanta sort que no hi havia crisi.

 (Segueix)

1 2 3 4 5 6 7 8  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb