Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

El Pla de Modernització de l'Ajuntament de Palma

toniroig | 11 Setembre, 2005 13:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Abans de l'estiu es va presentar un pressumpte pla de modernització de l'Ajuntament. D'aleshores ençà han passat tres coses: s'ha canviat el logo municipal - meravelles de la tècnica !! - ; s'ha anunciat que es podrien retransmetre per internet les noces que se celebren a Cort -els plenaris ja ens van dir que no- i s'ha anunciat a bombo i plateret que la web municipal estava al top ten ( o five ) de les webs consistorials espanyoles -eludint que la majoria de visites eren cerques de turistes que havien posat 'palma de mallorca' al google-.

Mentre tant, qualsevol que vulgui saber el nivell de presència a internet de la batlessa que vagi a google, escrigui Cirer, cliqui 'cerca de pàgines en català' i,....

Les conseqüències que les tregui cada un; per a mi no deixa de ser una casualitat. Preferiria que qui cerca 'Cirer' pogués trobar l'opinió de Cirer encara que per això caldria tenir-ne. O no, Catalina?

P.D.: No conec bé, i tampoc m'importen gaire, els mecanismes de cerca de Google. A vegades l'ordre no és el mateix del d'aquesta cerca però el que no canvia mai es que Cirer, l'autèntica, no apareix mai. Sempre és l'opinió d'altres sobre la seva acció de govern (?).

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb