Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

No s'atrevirà, senyora Cirer

toniroig | 22 Setembre, 2005 14:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En el plenari d'avui en el que finalment Cirer ha reconegut la greu crisi del seu equip de govern ha acabat la batlessa la seva intervenció demanant-me ajuda per fer no sé quines gestions supòs que amb l'Administració de l'Estat. És habitual que quan el Reglament ja no ens permet contestar es facin aquestes coses. Interessa més atacar l'adversari que solucionar el problema.

Primer ho havien dit en roda de premsa tres dels seus meritoris -De Santos, Duran i Álvarez- arremetent gratuïtament contra el PSOE per intentar desviar l'atenció sobre el plenari que es celebraria poc desprès. Com alumnes aventajats de Gabriel Cañellas pensen que el discurs "Madrid-me-mata" les donarà rèdits electorals. Per tant, millor que no se solucionin els problemes; la batlessa broda el paper de víctima i màrtir.

Ara bé. Cirer no s'atrevirà a convocar-me a una reunió per a parlar del futur de la ciutat, per a fer feina plegats per a millorar Palma. No l'hi interessa. Palma i la seva batlia li venen grosses i no s'atraveix, per tant, a parlar-ne de tu a tu amb ningú. Sempre li he dit, en públic i en privat, que quan vulgui ens podem asseure i parlar. No és el mateix una majoria de 15 regidors que una de 24. Ens podem posar d'acord en algunes coses interessants per Palma si ella vol que ens asseguem. No s'atrevirà. Li agrada més el paper de víctima que resoldre els problemes.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb