Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Última Hora parla d'aquest 'bloc'

toniroig | 26 Setembre, 2005 04:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ahir diumenge el periodista Torres Blasco publicava una informació sobre l'ús d'internet a partits i institucions de Balears destacant, de manera especial, aquest bloc. Li agraesc la publicitat i agraesc també al diari que parli del món digital, un món cap al que anam molt aviat malgrat per a molta gent encara no ho sembli.

Passar d'una societat analògica a una societat digital és complexe. Torres Blasco destaca algunes avantatges de participació i usos democràtics en el món digital: "permiten recibir y comunicar comentarios"; "el concejal Antoni Roig informa de cuestiones que no recogen los medios de comunicación y, a veces, comenta lo que publican los diarios"...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb