Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

El Conseller Fiol necessita ulleres noves

toniroig | 28 Setembre, 2005 11:37 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ahir va dir que no hi haurà llibres de text gratuïts perque no tenen doblers. Seria massa senzill dir que entre subvencionar l'equip de ciclisme i el que se paga a Douglas per promocionar no sé molt bé què, en sobraria. Podríem aprofundir més i dir que si les carreteres i el metro se dimensionàssin a les necessitats i no es féssin projectes excessius i de gran impacte, en sobraríen uns quants de doblers. Estam parlant, segons les seves xifres, d'onze o dotze milions d'euros (2.000 milions de ptes.), una quantitat ínfima del pressupostos de la CAIB.

En definitiva, Fiol és una persona intel·ligent, capaç de trobar els doblers, però és de dretes i, malauradament, per a la dreta l'educació per a tots i la igualdat d'oportunitats no és una prioritat. Per tant, el "Madrid me mata" i "La culpa és de Madrid" torna a ser l'excusa recurrent . Seguirant trobant doblers per al que vulguin i demà, com cada setembre, a l'Ajuntament de Palma ens diran que l'educació no és una prioritat, i les famílies que s'aguantin.

El Conseller Fiol necessita ulleres noves i la batlessa de Palma parlar menys de la Família i començar a preocupar-se per les famílies.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb