Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Pla Municipal de Drogues: ni un € compromès

toniroig | 09 Octubre, 2005 12:02 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El Pla Municipal de Drogues, que no està disponible a la web municipal encara que ho sembli, fou aprovat inicialment amb pel plenari municipal amb el vot favorable del PP (lògic) i l’abstenció del PSM.

Moltes coses tenim que dir des del PSOE sobre aquest Pla i molt bé les defensà la regidora Virginia Abraham (penjaré aquí la seva intervenció quan estigui disponible l’acta), però n'hi ha una que crida especialment l’atenció: NO HI HA CONSIGNAT CAP EURO. NO SE COMPROMET LA DESPESA D’UN SOL EURO per a lluitar contra la droga. Les voluntats polítiques s’expressen amb partides pressupostàries; bé, idò, aquest és el detall del finançament previst, que, per cert, la regidora Ferrando no ha desglossat, no fos cosa mostràs el llautó:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb