Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Si té un problema no es preocupi; vengui a Cort i s'aturarà el plenari.

toniroig | 27 Octubre, 2005 09:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Just acabat de començar s’acaba de suspendre el plenari de l’Ajuntament a proposta d’un grup de l’oposició. Les famílies del col·legi Manjón, que pateixen un greu problema amb la propietat del centre que posa en perill la pròpia continuïtat de l’escola, han vengut a l’Ajuntament amb pancartes.

A partir d’aquí s’ha aturat l’ordre del dia. Els grups polítics han intervingut. S’ha debatut en veu alta un problema que fa dies que roda. La batlessa s’ha fet la foto prometent una solució. Quasi una hora desprès, el plenari s’ha reiniciat.

Per tant, qualsevol col·lectiu ciutadà que tengui un problema, no ho dubti. Vengui a Cort el darrer dijous de mes. La batlessa aturarà el plenari i li prometrà una resposta.

El funcionament democràtic de la Institució, a partir d’ara, a cop de protesta, a cop de pancarta. L’ordre del dia no el marca la batlessa, el marquen els col·lectius que protesten. Normalment veig que la gent que deixa la seva feina per venir a Cort a plantejar un problema és perquè realment el té. L’Ajuntament fins ara no feia cas. Ara tot s’atura per parlar amb la gent. Un precedent interessant.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb