Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Què fas tú per saber el què fa l'oposició?

toniroig | 09 Novembre, 2005 04:29 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No és que vulgui eludir cap responsabilitat però sí que vull plantejar una reflexió. Sovint sent allò de 'no feis res', 'heu de donar més canya',... Quan sent això de la canya sempre record el que deia ZP quan estava a l'oposició: 'caña no, soluciones'; el 'no feis res' he comprovat que és inherent a totes les oposicions. Això ho sentim igual els de Tarragona, de València o de Màlaga. En primer lloc repetir allò de què 'respect i agraesc totes les opinions' i en segon, recordar allò de JFK: 'no demanis que pot fer Amèrica per tú, demana què pots fer tú per Amèrica'.

I aquesta és la pregunta: què fas tú per saber el què fa l'oposició?. En el teu cas especial pot ser una mica distint perque tu i jo, a través d'aquest bloc tenim línia directa. Però, en general, com creus que s'informa la gent: a través d'empreses de comunicació? prevaleix en elles sempre l'interès general? informen del que és important o del que és interessant? No estic criticant ni cap empresa de comunicació ni cap professional. Al contrari, cada un fa la seva feina però si que vull palesà una certa indefensió de la tasca dels polítics, ja sigui al govern o a l'oposició, si arribam a la ciutadania mitjançant intermediaris, la nostra acció pot arribar distorsionada.

I aquesta és la reflexió que volia fer. Per tant, si vols saber el que pensen altres del que feim, demana-ho als altres. Si vols saber el que en pensam nosaltres, demana'ns-ho. Entra a www.psoepalma.org i tindràs una certa idea del què feim cada dia des de el nostre punt de vista. Òbviament, nosaltres no som objectius però ens ajudarà que 'opinis' i ens enviis un correu si penses que tal o qual cosa l'hem feta bé o malament, i sobre tot, la teva proposta per a fer-la d'una altra manera.

Les TIC ofereixen un nou món de relació entre les persones, molt més directe. Estic convençut que avançam cap a nivells més alts de comunicació, de participació ciutadana, d'implicació de la ciutadania en els afers que són de tots. Cal avançar per aquí, per això he obert aquest bloc i, com deia JFK, "l'important no és maleir, és posar una llum a la barricada". Salut!.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb