Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Explicacions del Pont d'Es Tren: un, no i dos, tampoc

toniroig | 18 Novembre, 2005 14:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Encara no ha acabat la Comissió Informativa però sí la compareixença. Bé, lo de compareixença és una formalitat perquè realment no han aportat cap paper. Gijón i Araujo no han comparegut. Rodrigo -sólo ante el peligro-, sí. Catalina Terrasa, la presidenta de la Comissió ens ha fet saber que ella no sabia molt bé de què anava la història, que ningú li havia dit res. Provocacions i més provocacions per a no parlar del tema.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb