Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Araujo i Gijón s'amaguen darrera R. de Santos

toniroig | 24 Novembre, 2005 13:48 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

En el plenari d'avui tota l'oposició ha demanat la compareixença de Rogelio Araujo -responsable de conservar el patrimoni cultural de Palma- i d'Álvaro Gijón -responsable de garantir que les obres de soterrament del tren es facin entre les 8.00 h i les 20.00 h, per a no molestar als veinats-. El "rodillo" del PP ho ha impedit. S'han amagat darrera d'una intervenció genèrica i general de R. de Santos. La nostra responsabilitat és que donin explicacions i depurar responsabilitats polítiques, per això, d'acord amb les possibilitats que ens dona la legislació vigent, hem demanat avui mateix la convocatòria d'un ple extraordinari que garanteixi que donin explicacions. Per llei hi estan obligats i s'ha de celebrar abans de quinze dies hàbils. Seguiré informant.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb