Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Avui és el dia internacional contra la violència de gènere...

toniroig | 25 Novembre, 2005 14:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

...i per tant se'n parlarà molt. Jo només vull fer una consideració personal: em costa entendre, millor dit, no puc entendre, com una persona pot pegar a una altra. No és que jo sigui un pacifista radical, ni tampoc un ingenu, però no, no li veig el sentit a arreglar les coses amb violència.

Me venen al cap moltes idees, sobre tot molts interrogants; me costa articular-los perquè estam davant una situació molt complexa però m'atravesc a resumir-ho tot en que, tots i totes, els 365 dies de l'any, destinem al menys una de les nostres neurones, full time, a recordar: tolerància zero contra els maltractaments.

I recorda, dona, no estàs tota sola. No callis.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb