Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Sis solars, sis, per a l'Església Catòlica

toniroig | 27 Desembre, 2005 13:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

"Porque el equipo de gobierno comparte los valores de la Iglesia" l'Ajuntament de Palma cedirà gratuïtament sis solars a l’Església Catòlica. Dos problemes: aquí on se construeixi una església, obviament, no s’hi podrà posar una altra cosa (zona verda, centre cultural, escoleta,...) i, segon: tenen les entitats que “no sintonitzen” amb l’equip de govern les mateixes oportunitats? Jo crec que no.

Per això hem demanat una reunió de la Junta de Portaveus, per a, des del diàleg i no des de la confrontació, parlar-ne. 

Què proposam?

1)    Que se revisi el conveni amb l’Església Catòlica, excessivament desequilibrat en favor d’aquesta.

2)    Que se creï un “Banc de Sòl per a Iniciatives Socials” per a que qualsevol entitat ciutadana d’interès municipal pugui presentar les seves demandes de sòl i si el Plenari les considera d’interès per a la ciutat, per al conjunt de la ciutat, puguin tramitar-se.

Això és de manera telegràfica. Volem parlar-ne amb l'equip de govern. Volem ser respectuosos amb totes les maneres de pensar i no creim que l'Esglèsia Catòlica, ni cap altra entitat, hagi d'estar enmig d'una disputa política. Per això volem fer-ho des del diàleg i lamentam la política de fets consumats del PP. També pensam que s'ha creat un precedent que no pot ser exclussiu d'una sola entitat. Per tant, senyora batlessa, parlem-ne.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb