Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

Platja de Palma (3) i oferta complementÓria

toniroig | 02 Febrer, 2006 23:16 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La mal anomenada oferta complemantÓria (souvenirs, restaurants, discoteques,...) Ús un tema important per a la Platja de Palma en particular i per a l'oferta turÝstica en general. A les jornades de l'associaciˇ hotelera s'hi passÓ de puntetes. Pot ser justificable. No Ús una qŘestiˇ exclussivament hotelera. L'Administraciˇ per˛ no hi pot passar de puntetes.

Una de les iniciatives que esápresentaren des de la mesa dels emprenedors que es celebrÓ l'horabaixa fou el complexe d'oci de la zona de Ses Fontanelles. Fins ara el debat ha estat quasi bÚ urbanÝstic, debat que, si no se judicialitza, estÓ prÓcticament esgotat. ╔s un tema recurrent dir que la Platja de Palma necessita coses que millorin i complementin la seva oferta -sembla que quasi tothom estÓ d'acord amb l'aquÓrium- per˛ quan s'ha de concretar venen els problemes.

Turisme no Ús nomÚs hotels. Comerš, restauraciˇ i oci giren tambÚ entorn del turisme. Cal plantejar-se ja, de manera seriosa, com a ciutat, un pla de millora de la mal anomenada oferta complementÓria. La ciutat no la poden fer nomÚs els promotors, els emprendedors, els empresaris; la ciutat l'hem de fer entre tots i pensant en tots. Aquesta Ús la responsabilitat de l'Ajuntament.

Moltáha plogut des de la radical iálegÝtima oposiciˇ del sector del comerš a les grans superfÝcies. Amb aix˛ de Ses Fontanelles passa una cosa curiosa: AFEDECO estÓ d'acord i PIMECO en contra. En seguirem parlant.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb