Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La llei de capitalitat (1) no pot ser una llei només del PP

toniroig | 03 Febrer, 2006 21:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Molt malament ha començat Catalina Cirer (fent el que mai va fer José Maria Rodríguez) excloent a l’oposició del debat de la capitalitat. La llei de capitalitat té per Palma la importància que l’Estatut té per a les Illes Balears o la Constitució per Espanya.

Tot d’una que vam saber que el Govern la plantejava, vam presentar una proposició per a que fora un projecte compartit. El ‘rodillo’ del PP se’ns aplicà sense miraments. Fora del debat !!.

Avui ens havien convidat –ens ho digueren ahir a darrera hora- a la constitució d’una comissió mixta amb el Govern; una comissió monocolor que no reflexa la pluralitat del Consistori. Que ens volien, per aplaudir?. Per refregar-nos per la cara que ells tenen majoria i fan el que els hi dona la gana?

Crec que el PP de Cort s’ha equivocat. Me diuen que ara, a la correguda, convocaran dilluns una Junta de Portaveus –no me consta que ho hagin fet- per arreglar-ho. Ja vos contaré la proposta, si és que la fan. Mentre tant, l’única via que ens donen són proposicions unilaterals al plenari. En seguirem parlant.

P.D.: Una salutació molt especial al Gabinet de Premsa de l’Ajuntament i als assessors i assessores del Grup Municipal Popular, assidus lectors –me consta- d’aquest bloc.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb