Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

“Un intento parcialmente logrado de sistematizar y centralizar todo aquello que ocurre en las islas”

toniroig | 04 Febrer, 2006 22:36

Ahir Nadal Suau dedicava la seva pàgina (Bellver, Diario de Mallorca, 03/02/06) a Balearweb. Obviament parlava de blocs; també d’aquest: “…encontramos proyectos interesantes (…) Yo no diré que sean tranquilizadores, pero al menos son dos políticos ofreciendo su visión de la jugada al internauta (…) Sepan pues que pueden encontrarles aquí. Ya me estoy imaginando a alguno de ustedes abalanzándose sobre esta fuente de información”.

 

En primer lloc agrair al senyor Suau, a qui no tenc el plaer de conèixer –tampoc sé si no és un pseudònim- la seva referència. En segon lloc, remarcar una cosa de les moltes que diu: “polítcos ofreciendo su visión de la jugada”. Per això vaig obrir el bloc:

 

  • Per donar la meva visió de la jugada
  • Per a fer-ho sense intermediaris
  • Per a poder rebre feedback instantani
  • Per experimentar noves maneres de fer política
  • Per obligar-me a reflexionar sobre la meva tasca

I segurament per alguns motius més d’entre els que, ara, se m’acudeixen aquests. He escrit varies vegades que faig això amb una motivació, entre d’altres, experimental; crec que internet és tot un món de possibilitats que roman, encara, incipient i inexplorat. Per això vull acabar aquest comentari amb una altra referència al text de Suau, que ell planteja sobre Balearweb però que jo crec que és generalitzable al conjunt de la www:“un auténtico cajón de sastre: mucha maleza, mucha via muerta, y de vez en cuando algún rincón habitalble”. Una de les virtuts i un dels defectes d’internet és l’organització horitzontal de la informació. És bo perquè no hi ha censura –excepte deplorables excepcions- però ens cal una mínima jerarquia per a no morir ‘infoxicats’.

 

P.D.: Per si és del vostre interès, aquí teniu la pàgina.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb