Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Rodríguez agafa les regnes de la capitalitat (2)

toniroig | 06 Febrer, 2006 14:51 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ja he comentat que crec que Cirer s'ha equivocat de totes totes excloent l'oposició del debat de la capitalitat. Això mateix deu pensar José María Rodríguez que ens ha convocat per demà a la Conselleria d'Hisenda. Hi anirem.

Al final resulta que tindrem relació directa amb el Govern. És una llàstima que per la inconsciència del PP de Cort no hi pugui haver una postura única de tot el Consistori. O pot ser això és el que volen?. No ho sé. M'agradaria que el debat de la capitalitat no fora per a fer política en minúscules sinó que s'assolís, per part de tots, que està en joc un instrument que pot ser eficient per a gestionar millor els problemes de la ciutadania i projectar solucions de futur.

El temps dirà. Jo demà vos contaré com ha anat la reunió.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb