Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La reunió amb Rodríguez sobre la capitalitat (3)

toniroig | 07 Febrer, 2006 23:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Ha estat una reunió cordial. Formal. El Conseller d'Interior ha fet el que no ha sabut fer la batlessa de Palma: tenir la cortesia de reunir-se amb l'oposició i parlar una mica del calendari de tramitació de la llei. Ell vol que entri en vigor dia 31 de desembre per què és, diu, la festa de la ciutat. Ha proposat al seu grup que Carme Feliu sigui qui la defensi pel PP ja que fou essent ella Primera Tinent de Batle de Palma que el plenari aprovà una proposta per unanimitat de tots els grups polítics d'aleshores (PP, PSIB-PSOE, PSM, EU-EV i UM). Esperava, ell, a Rafa Duran (Portaveu del PP de Palma) i no ha vengut; supòs que no haurà pogut venir.

Qüestions concretes poques. Jo li he dit que haviem de parlar clar de finançament. També li he dit que no es pot obviar el fet metropolità ni les competències cedides al Consell i que en un lògic procès de descentralització i desconcentració que afavoreixi la proximitat han de gestionar-se des de l'Ajuntament o inclús, per què no, des dels seus Districtes. Ell ha escoltat i en algun tema ha arrufat el nas. Avui no era el dia de les estirades (ni el lloc ni el moment). Hi haurà temps de parlar-ne.

Per altra banda avui dematí m'ha telefonat Rodrigo de Santos i m'ha dit si me pareixia bé que dilluns que ve a la Junta de Portaveus ens informàssin de "lo de la capitalidad". Òbviament, cap problema. A veure que conten. Ja vos ho contaré.

Per la nostra banda aquest tema el durem entre la regidora Virgínia Abraham i jo mateix. Demà hem quedat amb el Grup Parlamentari per a coordinar la tasca.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb