Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Blogs i ciutadania

toniroig | 10 Febrer, 2006 20:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Hi ha blogs de molts tipus però, per a millorar Ciutat, uns ens calen especialment: els d'aquelles persones que creim que les coses poden ser d'una altra manera; els dels que consideram que Palma necessita un canvi. Persones, associacions, entitats podem utilitzar la 'blogosfera' d'altaveu de les nostres inquietuds, dels nostres punts de vista; per a compartir-los, per a comunicar-nos, per a explicar a tothom que hi ha altres realitats, altres punts de vista més enllà de les que recullen els mitjans tradicionals. Sé que això és lent i que ens manca un llarg camí per recórrer. Som pocs encara els que estam en aquesta línia -que no és més que una línia de sortida-. Basta veure el "Llistat de Blocs" de Balearweb per a veure que això canvia, a poc a poc però canvia. I canvia a millor.

La ciutadania és quelcom més que votar cada quatre anys. Una ciutat viva, una ciutat participada és aquella que té uns ciutadans compromesos. Fer un bloc és una manera de comprometre's. És només un suggeriment. Pensa-ho. Per què no?. Per què no has de tenir tu també un altaveu per a compartir els teus punts de vista sobre el que passa als teus voltants? Per què la teva associació no ha de tenir un espai on comunicar tot el que estau fent?. És només una proposta però pensa't-ho. Val de pena. Com diu la cançó, "cal que neixin blogs a cada instant".

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb