Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

En Joan demana pels habitatges de Corea…

toniroig | 11 Febrer, 2006 22:50 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Quina es la teva opinió?

Que pasa amb els veinats de Corea que no els diuen res perque tenen molte feine amb Can domenge i el del voltan al col.legi Sta Isabel que també es queixen del terratremóls, ja se que no te que veure amb el teu article pero me agradaria sebre la teva opinió. Grácies.

11/02/2006 10:56

Joan

Benvolgut Joan, moltes gràcies per escriure. No et preocupis pel lloc del comentari; he creat una categoria que és ‘Línia Directa Pública’ precisament per a tractar aquestes coses.

Al gra: què passa amb ‘Corea’. Si hem de ser malpensats és que no els hi està sortint com volien i per això esperen i esperen però com que la nostra tasca no pot basar-se en suposicions sinó que hem d’exigir a l’Ajuntament que cumpleixi amb la seva obligació hem demanat la compareixença del regidor responsable d’Habitatge, José Manuel Sierra, per a que contesti, entre d’altres, a les següents preguntes:

“El setembre del 2005, estava prevista l’adjudicació del concurs convocat per a la rehabilitació dels habitatges socials del Camp Rodó. Al concurs s’hi varen presentar dues empreses. Han passat cinc mesos i l’Ajuntament encara no ha fet públic quina és l’empresa adjudicatària, i a més a més, ha insinuat la possibilitat de què el concurs quedi desert.

Des del Grup Municipal Socialista creim que la rehabilitació dels habitatges socials del Camp Rodó no es pot demorar per més, perquè es tracta d’una actuació necessària per impulsar la regeneració de tota aquesta zona que es troba en un estat de degradació important.

Per això consideram imprescindible la compareixença a la comissió del regidor responsable de l’àrea de vivenda, Sr. José M. Sierra Alvarez, perquè expliqui les raons per les quals encara no s’ha adjudicat el concurs i doni resposta a les preguntes següents:

  1. Quines són les causes per les que a dia d’avui encara no s’ha adjudicat el concurs convocat per a la rehabilitació i regeneració dels habitatges socials del Camp Rodó ?

  2. Quina valoració han fet els tècnics municipals dels projectes que han presentat les dues empreses que han concursat ?

  3. Quines actuacions pensa dur endavant l’Ajuntament per desbloquejar aquesta situació?

  4. Quan té previst l’equip de govern adjudicar el concurs esmentat ?”

Teòricament, aquesta Compareixença es produirà el divendres, 17 de febrer. El mateix divendres, com a màxim el dissabte, donaré informació al blog sobre quina ha estat la resposta del responsable municipal.

 

Sobre Can Domenge –la presentació del PP del Govern i de Cort al concurs de Mª Antònia Munar- i de Santa Isabel –els efectes col·laterals de la decisió de prioritzar les obres i no les classes-, si et sembla, Joan, en parlarem un altra dia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb