Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La Llei de Capitalitat (4)

toniroig | 13 Febrer, 2006 18:41 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Avui hem tengut Junta de Portaveus. El Portaveu del PP ens ha dit que els dimecres, desprès de la seva reunió dels dimarts, ens contaran com va la comissió mixta PPCort-PPGovern. Res d’una Comissió de tots els grups polítics, que representi la totalitat de la Institució, la pluralitat del Plenari. La seva divisa és la de Juan Palomo. Hi assistirem per sentit institucional, per no fer deixació de les nostres funcions, per què és l’única via que ens donen per assebentar-nos del què passa; a no ser que ens continuï informant l’ínclit Rodríguez.

     

L’argument bàsic és que es tracten temes formals. Si són temes formals millor llevar els polítics i deixar-ho en mans dels funcionaris, que puguin fer tranquil·lament la seva feina. El que me preocupa, però, és que el PP de Cort només hi vegi temes formals. Si algú té humor, que llegeixi la Carta i que analitzi si són temes formals o n’hi ha de calat polític important que cal posar en marxa, calendaritzar,... O és que només volen una foto presentant la Llei dia 31 de desembre?. Si no és operativa, si no és eficaç, cumplible,... serà paper mullat !!.

   

En seguirem parlant.

P.S.: Agraesc a Tomeu Picornell ( Diari de Balears ) la referència que fa a aquest bloc en el seu article d’avui. Només una consideració; els meus elogis eren al fet de convocar-se la reunió, no al Conseller. Aquest –el Conseller- no necessita padrins...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb