Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

En Xavin vol normalitzar EMAYA…

toniroig | 18 Febrer, 2006 11:09 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

EMAIC

Hola, Estic totalment d'acord que ens estan prenguent el pel, de mala manera... pero i? qualcu es rebela? si un grapat de comentaris als blogs, l'oposiciò fent renou al ple... pero desprès que quedara? les tarifes actuals i el servei actual... que podem fer? fem una vaga de aixetes tancades?... Per cert, el dia (que esper q arribi l'any que be) que hi hagi un canvi de govern municipal, propos que EMAYA es normalitzi i es digui EMAIC (Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram). Que en pensa voste d'això, tinc aquesta curiositat?Graciès.

17/02/2006 16:38

Xavin

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb