Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Més de 10 mil lectures: moltes gràcies

toniroig | 21 Febrer, 2006 12:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La nostra societat té el costum de celebrar efemèrides quantitatives: el vint-i-cinc aniversari d'x o el passatger un milió, per a posar dos exemples que ara me venen al cap. Quan vaig posar en marxa el blog no vaig fer-ho amb cap vocació quantitativa. Era i és un experiment on les conclusions volen ser qualitatives: és possible, mitjançant un blog posar en marxa un canal interactiu de participació on un electe i el seu cos electoral es comuniquen, debateixen i intenten arribar a conclusions?. He de dir que crec que sí, que les TIC són encara molt noves i no estan generalitzades en la nostra societat i que anam avançant, lentament però avançant.

Essent una qüestió tan incipient i tan canviant és difícil saber com seran els blogs l'any que ve, o d'aquí tres mesos, o si seran una altra cosa. El que és segur és que seran, i això és el que importa. Fa devers mig any que el vaig posar en marxa i ara, passades les deu mil lectures crec que cal fer una petita aturada per a reflexionar. Això és el que intentaré fer els pròxims dies, revisant aquests primers sis mesos, revisant els continguts, els articles,...intentant millorar, i seguir experimentant. Tot això ho intentaré compartir amb vosaltres, amables lectors i lectores en una categoria nova: 'Sobre el blog.../Sobre els blogs...'.

Res més, només unes darreres paraules, dues, les més importants: moltes gràcies.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb