Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La dependència, un nou dret de ciutadania

toniroig | 22 Febrer, 2006 11:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

  El govern de ZP ha posat en marxa moltes iniciatives interessants. No som objectiu, ja ho sé: som radicalment parcial. I encantat de ser-ho. De totes les iniciatives n’hi ha una que crec que no pot deixar indiferent a ningú: la creació del Sistema Nacional d’Atenció a la Dependència que donarà atenció al milió i mig de persones que per raons d’edat, malaltia o discapacitat no poden valdre’s per si mateixes.

 

  Fins ara són les famílies –quan hi són- les que fan de matalàs de l’imperfecte estat de benestar, essent especialment les dones les que carreguen amb el problema. La convicció política i ideològica de que l’actual situació és injusta i la visió d’uns canvis en l’estructura social que cada vegada dificulten més, en les actuals circumstàncies, l’atenció a les persones depenents, obligava als poders públics a actuar.

 

  La seva gestió i posada en funcionament serà complicada i complexa. Per això plantejarem la qüestió en el proper plenari de Cort, perquè creim que l’Ajuntament de Palma ha d’anar per davant en el diagnòstic de necessitats i en la implementació del servei. La receptivitat del PP està per veure. Vos mantindré informats.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb