Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

EMAYA (1), Comptadors individuals: Vicenç fa una interessant aportació.

toniroig | 26 Febrer, 2006 13:04 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Vos imaginau pagar el telèfon, l'electricitat o el gas igual que es paga l'aigua?. Vos imaginau que les finques tenguessin un sol comptador de telèfon per a tota la comunitat, i un sol comptador d'electricitat o de gas i que el consum es dividís a parts iguals (o en el millor dels cassos, prorratejat segons la divisió horitzontal). Vicenç fa aquesta interessant aportació...

comptadors d'aiguaEn el mercat hi ha uns comptadors d'aigua (Tavira, Siemens, Contagua, etc., etc.) per mesurar els metres cúbics d'aigua que consumeix cada habitatge. Segons la normativa cada habitatge ha de tenir el seu propi i independent comptador, la qual cosa no passa a Palma: Emaya té isntal·lats comptadors comunitaris, per bloc de vivendes, i així, es produeix un frau fiscal atesa la normativa i l'Ibasan qui hauria de vetllar perquè la legislació del Cànon de Sanejament es complís, fa els ulls grossos: la picaresca mallorquina és un ma non troppo.25/02/2006 12:09vicenç

...que jo me compromet a dur al proper plenari de març i informar-vos de com a anat; penjant la Proposició abans de presentar-la per a rebre els vostres suggeriments, informant-vos del debat a la Comissió Informativa per a compartir amb vosaltres el procés i, finalment, contar-vos el debat del plenari.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb