Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

A favor del Parc de les Vies

toniroig | 27 Febrer, 2006 18:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Convocatòria Parc de les ViesÉs important fer circular la seguent convocatòria. Volem mostrar l' altra cara de la Comunitat. CONCENTRACIO A FAVOR DEL PARC DE LES VIES Les disfresses, cançons i octavetes preparades per la rua, ens serviran per participar amb una activitat lúdica i reivindicativa el proper dimecres durant el dia de la Comunitat. La concentració per sortir de passa-carrers serà Dia 1 de Març a les 12h al Born convergència Plaça de la Reina. Ens passejarem a partir de les 12h pel centre de la ciutat, Passeig del Born, Antoni Maura i Passeig Sagrera i el seu entorn, amb les cançons preparades per la rua i el esperit crític cap a la actitud tancada i obstinada de l’Ajuntament de Palma. Repartirem octavetes als ciutadans amb els arguments a favor del Parc i també animant a visitar la exposició sobre el Pont des tren “A les Vies Pont i Parc, a Arca c/ de la Pau número 5 que el dia 1 estarà oberta tot el matí. L’ambient del dia de les Balears es fa especialment propici per la reivindicació del Parc de les Vies, ja que sempre hem dit que Palma és la capital de la illa i que el Parc Central que reivindicam serà el Parc de tothom, habitants de les illes i els seus visitants. Plataforma pel Parc de les Vies27/02/2006 19:43Joana

Na Joana ha penjat aquest comentari a un article anterior sobre el sentit institucional de la batlessa (referit, en aquell cas a la policia local). Diu que es important fer circular aquesta convocatòria. Jo estic totalment d'acord amb ella; crec que als veinats de les vies la raó les vessa. És una barbaritat el que està plantejant l'Ajuntment i la manera com ho està fent. Tot el meu suport als veinats del Parc de les Vies i encantat de donar publicitat a les seves accions a traves d'aquest blog.

Més informació sobre la seva lluita, que és la de tots, aquí.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb