Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Assumpta té problemes amb el bus

toniroig | 31 Març, 2006 18:47 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Fomentar el transport públicAquest matí, si puc vaig a peu, he agafat l’autobús, la línia número 7. A banda d’esperar una estona a la parada, el problema és haver de notar que no estàs sola en aquest mon des d’una hora tan matinera. En prou feina podies aixecar el braç per agafar-te a la barra, i quan arribàvem a una nova parada tots miràvem, entre encuriosits i espantats la gent que esperava per després vigilar la gent que baixava, el resultat: 1-0, les quatre parades posteriors a la meva. Quan l’autobús va estibat el trajecte dura més, i tens més temps per pensar... Actualment s’està posant de moda a les grans superfícies posar cartells que diuen que si trobes més de tres persones fent coa a una caixa els avisis i n’obriran una altra. M’imagin que ho fan amb la intenció d’oferir un millor servei. Doncs, bé, tornant a l’EMT, i donant per suposat que volen oferir un millor servei, jo els vull avisar que per a la línia 7, habitualment, no és que esperin més de tres persones, és que no caben ni tres persones més. Sí ser una línia saturada no és criteri suficient per ampliar el servei, quin criteri s’aplica? Salutacions Toni, ja saps que pens que hom no ha de dur feina a casa.30/03/2006 15:05Assumpta
 (Segueix)
1 2 3 ... 70 71 72  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb