Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Rodrigo, es el octavo: No levantarás falso testimonio ni mentirás (Solars de l'Esglèsia)

toniroig | 01 Març, 2006 22:47 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Té problemes R. de Santos amb els solars de l'Esglèsia. Sap que així com ho ha fet és impressentable i opta per la tàctica de sempre: intentar confondre al personal.

1) El Ministeri de Defensa vol un esglèsia a Son Busquets: El Ministeri de Defensa seguint les indicacions de l'Ajuntament ha previst un equipament sociocultural al PERI de Son Busquets. L'esglèsia és un ús permès en un sociocultural però això és decissió exclussiva de l'Ajuntament, el Ministeri no hi pinta res.

2) L'oposició no ha presentat al·legacions al conveni de cessió de solars a l'Esglèsia Catòlica: La nostra postura quedà ja clara dia 22 de desembre. Presentarem una proposició al plenari de gener i vam discutir, i fort, el tema. Nosaltres hem fet la nostra feina a l'Ajuntament; el que hauria de preocupar -però està clar que no les preocupa, ja les va bé així- és que cap ciutadà, entitat o associació hagi fet cap tipus d'al·legació. Per què, perque tothom sap que és parlar amb la paret. Aquest és el problema, Rodrigo. Ningú vol parlar amb tu perquè tothom sap que no escoltes i que fas la teva; això de la participació ciutadana ni ho has entès ni ho entendràs.

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb