Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

M'ajudau a promoure el software lliure a l'Ajuntament de Palma ?

toniroig | 05 Març, 2006 10:21 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

És qüestió ideològica; també de model de societat i, crec, també d'intel·ligència. Pot ser hi hagi problemes tècnics; problemes funcionals però, en principi, consider que és més important la propietat col·lectiva, la propietat de tots, que la propietat individual. No se tracta d'anar contra cap empresa, se tracta d'anar a favor de la majoria.

Fa més o menys un any vaig intentar que l'Ajuntament de Palma evolucionàs cap al software lliure. La gent de l'IMI em va tracta molt bé; els responsables polítics eren molt oberts però tenc la sensació que m'emblanquinaren. Més o menys, me van venir a dir que ells ja ho havien mirat i que, no és que fora molt difícil, és que era impossible.

Els meus coneixements de la 'bitologia' no em permeteren rebatre la seva argumentació però no me vaig quedar satisfet. He pensat tornar a intentar-ho canviant d'estratègia: demanar ajuda a altres internautes que segur que en sabeu més que jo.

Què vos deman: que m'ajudeu a construir un argumentari en favor del software lliure i a definir camps, iniciatives, projectes que se poguessin desenvolupar sobre aquestes plataformes. Jo ho duré al plenari i intentarem, a través de la pressió política, que s'aprovin les mesures que se vagin proposant.

A continuació teniu la Proposició que vaig presentar. Feis-me arribar els vostres comentaris aquí mateix o al meu correu. Gràcies.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb