Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Susaina opina sobre el ‘Dia de les Illes Balears’ però dubta si “em respondreu directament”

toniroig | 06 Març, 2006 22:40 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Benvolgut Toni Roig, Duc un temps fora de l'òrbita de Palma i de les Balears, en realitat. Per mor de la lectura del vostre blog m'assabent de coses que me queden una mica enfora, ja, i per això vos vull donar les gràcies. També vos encoraig a continuar amb aquesta iniciativa de manera regular. Deis que aquest instrument és una via directa, sense intermediaris, i potser m'excedesc pensant que això vulgui dir que em respondreu directament. Emperò, ho provaré: Vos voldria fer veure que si trobau que la celebració d'aquest dia és rància, jo trop que simplement no és celebració de cap mena. Ningú no sap què se celebra aquest dia: no és sentida ni compartida. No té cap mena de sentit. La gent no s'hi identifica. No s'ha fet AMB la gent. Mirau: la primera regla és saber què celebram i per què. Pens que la tria s'ha fet sense creure'ns que aquest és el nostre dia. Sense creure'ns les autonomies (no ja altres coses que aquí serien de ciència-ficció). No hi ha res de diferent del 12 d'octubre, si em permeteu dir-ho amb aquesta duresa. Aquell lema vostre (del PSOE-PSIB)que deia "Cinc illes, un país", era molt més poderós que aquest dia nostre de nyigui-nyogui.

06/03/2006 12:44

Susaina

A més de donar-te la benvinguda a la blogosfera (Melicontons al cimenter) dir-te que el blog està, entre altres coses, per això: per a tenir un contacte de tu a tu, sense intermediaris, per a treballar pel futur de Palma, la nostra ciutat, des d’una perspectiva d’esquerres. Per tant, moltes gràcies per participar.

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb