Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

La torre ‘Grande’ no pot ser una altre ‘Bon Sosec’...

toniroig | 07 Març, 2006 22:28 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

...ni un ‘Avenidas Center’, ni un ‘Club de Hielo de Calvià’, ni un ‘Son Hugo’... Pels mitjans de comunicació hem sabut, el mateix dia que dimitia un alt executiu de la societat anònima esportiva, que s’encarregava –sembla- del pla de negoci del club, que Vicente Grande –aquell que va dir que revolucionaria l’urbanisme de Palma- tenia enllestit un projecte d’edificació dins l’equipament esportiu municipal de Son Moix.

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb