Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

En Manel demana per l’aeroport, AENA, els renous,...

toniroig | 09 Març, 2006 22:10 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 

Hola Toni, una pregunta, quina és la posició del grup de Palma del PSIB davant l’ampliació de l’aeroport fins a 38 milions de passatgers i molt en concret, de les dificultats que està posant AENA als veïnats afectats, on fa tot allò possible per reduir el màxim el “mapa de renous” que l'obliga a la insonorització dels habitatges. És més, fins i tot ha dit directament que no a la insonorització de les parets en les zones més afectades (diu AENA que no s’arribarà a fer), quan està obligat a tornar a fer mesures de renou a dins les cases després d’aïllar les finestres i decidir si a més cal insonoritzar les parets. Tan pesa els més de 6.000 milions d’euros gastats en Barajas? Salutacions http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+3+157620

09/03/2006 12:35

Manel

 Gràcies Manel per participar. De manera sintètica:

  1. No te crida l’atenció que el que mou tot això sigui Rodrigo de Santos?.
  2. Dins la gestió de qualsevol qüestió hi ha estires i amolles; lògic, no?
  3. El fons de la qüestió s’ha d’estudiar en profunditat però nosaltres sempre hem parlat que se facin només les obres vinculades a la seguretat del trànsit aeri.
  4. Mai hem recolzat un creixement desmesurat i innecessari.
  5. No conec tots els detalls concrets; necessit més temps per a reunir informació i tenir l’altra versió.

Mentre tant, què farem? Parlar amb l’Administració Central per a veure que hi ha de tot això, pensant, sobre tot en introduir seny front a qui vol treure rèdits polítics de situacions que fa estona haurien d’estar resoltes: el renou se pot mesurar, per tant, n’hi ha o no n’hi ha. Si n’hi ha s’hi ha de posar remei i si no n’hi ha s’ha de denunciar la instrumentalització burda i partidista del tema.

P.D.: Som conscient, Manel, que són quatre pinzellades. No ho tenc tot dins el cap. Recolliré més informació i en seguirem parlant.

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb