Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Sevilla té un Palau de Congressos.... i Exposicions

toniroig | 11 Març, 2006 16:45 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Som a Sevilla, a la ‘Convención Municipal del PSOE. Estam al palau de congressos i exposicions. Ha estat inevitable pensar en Palma. Només arribar he recordat que ara podria estar en marxa, al Polígon de Llevant, amb les obres o acabades o a punt d’acabar, el ‘Palau de Congressos i Exposicions de Palma’. Era un projecte consensuat entre el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma que l’actual equip de govern de Cort, del mateix color polític que l’anterior, se’l carregà de manera gratuïta. I, quin ha estat el resultat? Ara no tenim res. Un projecte, del que arquitectònicament no tenc res que dir però si que vull recordar que l’autor va dir que també serviria per a celebrar-hi ‘banquetes de boda’, i poca cosa més.

I del Recinte Firal “nunca más se supo”. El volien posar a Son Ferriol; una barbaritat. Desprès se’n van adonar que no podia ser, van cercar altres llocs, varen fer una espècia de subhasta pública cercant un solar. Conclusió, el Recinte Firal “ni está ni se le espera”. Ho hem denunciat en diferents ocasions però està clar que, per ara, no està a l’agenda. El succedani d’això és fer ‘un nou ajuntament al Polígon de Llevant’. Pròximament parlarem del Polígon i dels’ projectes’ de Cort per aquest barri de Palma.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb