Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Benjamí, Jun … i la necessària implementació de les TIC

toniroig | 12 Març, 2006 14:35 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Els blogs estan bé, però...

Els blogs estan bé, però en Pep és una persona inquieta que s'esmerça per estar al dia i fer coses com tenir un blog. Per la resta potser cal que el web de l'ajuntament tengui un lloc on enviar aquestes coses, fotos també, i el més important: que algú faci alguna cosa. El batle de Jun (Granada) ens explicava com havien muntat mecanismes web per a poder dir «el fanal de davant casa està fos» o «el contenidor fa pudor» i que en poques hores algú ho arreglés o donàs resposta. Que això funcionés va fer que moltes persones es connectessin a Internet per primer cop. Fins i tot «una senyora gran, que després de fer feina tota la vida al camp, té uns dits que polsen 2 tecles d'un pic en comptes d'una», ens va dir. Però es connectava perquè sabia que obtindria respostes. També van arribar a acords amb operadores perquè a totes les cases hi hagués connexió, tal com hi ha llum o aigua. El cas de Jun va ser modèlic fa cosa d'un parell d'anys, no se com està ara.

09/03/2006 22:12

Benjamí

Com deia a l’anterior article, som a Sevilla, a la Convenció Municipal del PSOE. Dijous passat en Benjamí parlava del municipi de Jun; ahir jo vaig poder parlar amb el seu batle: crec que és una experiència que cal seguir d’aprop i tenir molt en compte, encara que sigui un municipi de poc més de dos mil habitants. Vos convit a visitar la seva web. Gràcies Benjamí per la teva aportació i... seguirem parlant de Jun...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb