Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Algú s'enrecorda de la Universíada ?

toniroig | 15 Març, 2006 22:03 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La Universíada fou una més de les oportunitats perdudes de Palma. La idea era bona però la gestió fou pèssima: d'esquenes a la ciutat. Era l'oportunitat de millorar les infraestructures dels nostres barris; posar Palma en el mapa dels esdeveniments esportius de magnitud però tot quedà en no res. Ha passat ja el temps d'avaluar-la, inclús de lamentar-se. Només queda una cosa, una petita cosa: passar comptes. Quan, senyor Àlvarez? Aquesta serà una pregunta que s'haurà de respondre a la Comissió Informativa d'Hisenda del proper 24 de març. Només hauran passat quasi set anys !!; Set anys sense passar comptes. Ara bé, puc aventurar la resposta: la culpa serà del Pacte de Progrés o de ZP.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb