Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

En jaume no vol entendre que la participació, per a ser eficient, ha d’estar organitzada.

toniroig | 24 Març, 2006 19:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

per ses bardisses

Toni, no t'envagis per les bardisses. Evidentment, el bloc és teu i parles del que vulguis, però si no vols cotestar les preguntes digue-ho directament. Quan dius que “no hi ha cap loco que apedregui les seves teulades" no devies voler dir que "no se mossega la ma que te dona de menjar ? Si és així, si un dia el teu sou depen de que cantis el "cara el sol" ho faràs ? Trovau llavors extrany que la gent estigui asquejada dels polítics, que no de la política ? Faré les preguntes directament: Creus que la parla del Pais valencià és català o no ? Per què el PSOE defensa aquí l'unitat de la llengua i no és capaç de fer-ho al Congrés dels Diputats ?

23/03/2006 21:47

jaume

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb