Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

L'escola del barri

toniroig | 26 Març, 2006 21:23 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Un pare que dur el seu fill a una escola d'allàCrec que respecte al desplegament de la policia local a les zones de escoles com La Salle, Montision, Madre Alberta, Sagrat Cor,Mata de Jonc i Sant Gaietà no es tan nombrosa com aquesta allota diu, pensau que parlam de devers 6 o 7 mil alumnes, que pasaria si no hagues tanta policia?.Un embos que duraria tot el dia. El desplegament està be sols millorable a les rotondes de l'autopista fa falta un home o dos mes, no sobra si no que en fa falta mes de policia.26/03/2006 00:50Miquel
 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb