Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

'Mujeres en red'

toniroig | 27 Març, 2006 21:15 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Les jornades de blogs foren un allau d'informació. Una de les exposicions del final fou la de Montserrat Boix, coordinadora de 'Mujeres en Red'. Me van semblar molt interessants els seus punts de vista sobre la Xarxa com instrument de canvi social i també la seva experiència en el portal 'Mujeres en Red'. Vos recoman visitar el portal, és molt interessant per a qualsevol persona interessada en polítiques d'igualtat, que jo crec que som tots i totes. No vos n'empanadireu. Homes i dones necessitam 365 vuitdemarç cada any.

1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb