Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Decidit, me pas al software lliure !!

toniroig | 04 Abril, 2006 20:36 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Dedicat a BULMA i als que hi simpatitzen.

Abans de res, una confessió: sense parlar amb la gent de Bulma i amb tanta gent que m'ha enviat correus o que hem quedat per fer un cafè o simplement per parlar no hauria donat aquesta passa. Gràcies, per tant, a tothom. Volia agrair-ho personalment, però tenc por de deixar algú; he optat doncs per sintetizar-ho en la societat civil organitzada per aconseguir que les coses siguin d'una altra manera; per tant, gràcies BULMA.

 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb