Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Softcatalà, el programari que parla com tu

toniroig | 05 Abril, 2006 21:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La veritat és que això de les TIC és un pou sense fons; com més t'hi dediques més te n'adones del molt que encara et manca. S'està construint un nou món digital i cal esser-hi, perquè d'altres ja hi són i pot ser no ens agradi com l'estan construïnt. No volia perdre'm en filosofies; ara estic en una etapa 'pràctica'; estic fent mudances a l'ordinador i revisant bitassa -quina paraula més guapa, Benjamí- se m'ha ocorregut un suggeriment per als que encara no ho hagin fet.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb