Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Propostes ciutadanes, DdC (2): En Guillem planteja la relació de Palma amb la mediterrània

toniroig | 09 Abril, 2006 19:56 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Tenim una ciutat per gaudir-ne Jo no som de ciutat, però dimecres va fer 3 anys que hi visc, i arriba que un se la sent com a seva, més a un Illa tan petita, crec que tothom s'estima Ciutat una mica. Trobo que Ciutat té una ubicació privilegiada en el mediterrani i això s'hauria de potenciar. No sé si aquesta tasca pertoca a l'Ajuntament o al govern, ens falta projecció internacional, igual apunto massa amunt, però aquesta és una tara dels mallorquins, quan miram més enllà de la illa Eivissa o Menorca ens semblen massa lluny. Doncs jo trobo que tenim molt potencial, una ubicació privilegiada en el mon, un paratge natural envejable malgrat l'especulació, fins i tot un equip a primera que ven molt, i també s'ha d'aprofitar. Tot plegat trobo que hi ha molt i n'aprofitam poc. Perque deu ser? No sé si axiò que acabo de dir té que veure amb el debat, però queda dit. 07/04/2006 23:41 enguillem
 (Segueix)
1 2 3  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb